Tävlingsvillkor Facebook och Instagram

Period
24 november - 22 december

Det här kan du vinna
Under perioden 24 november - 22 december kommer vi att dra totalt 20 vinnare som har chansen att vinna 10 liter drivmedel.

Hur du deltar
Du deltar genom att skriva en kommentar med din gissning i kommentarsfältet på tävlingsinlägget på Facebook eller Instagram. Vid eventuell vinst krävs att du är en registrerad användare av INGO-appen.

Hur vi tar fram vinnarna
Vi drar vinnarna genom att samla in alla rätta kommentarer och numrera dessa. Därefter använder vi en generator för att ta fram 5 slumpmässiga vinnare per vecka. Vi utlyser vinnarna i en kommentar under ursprungsinlägget och ber vinnarna att skicka ett privat meddelande till oss på Facebook.

Vinstutdelning
Om du vinner kommer vi be dig om namn, telefonnnummer och e-postadress som du använder för att logga in i INGO-appen. Detta för att kunna se till att du får din vinst.
INGO kommer aldrig be dig om bankuppgifter eller liknande i samband med tävlingen - Om någon ber dig uppge sådana uppgifter på Facebook eller Instagram vänligen klicka ej och flagga för oss om möjligt.

Tävlingsperiod
Tävlingarna löper till och med sista datum som anges i inlägget.

 

Ovanstående villkor gäller under hela tävlingsperioden. Du måste vara 16 år för att delta.

Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsvillkoren och Metas generella villkor. Du accepterar att INGO kontaktar dig och behandlar dina kunduppgifter vid vinst. 

Friskrivning gällande Meta. När du lämnar information och godkännande så ges det endast till INGO, Circle K Sverige AB.

Formalia Tävlingen äger rum på INGO Sveriges Facebook- och Instagramsida och organiseras av INGO, Circle K Sverige AB, SE-118 88 Stockholm

Anställda på INGO eller Circle K och familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.

Tävlingen är inte villkorad av köp.