Med INGO-kort tankar du enkelt och smart

Kortet har inga årsavgifter och kan endast användas till drivmedel, vilket är en trygghet för dig. Kortet gäller på alla INGO-stationer i Sverige och Danmark. Du behöver inte jaga rabatter, samla poäng eller vänta på återbäring. Det är alltid de låga priserna på skyltarna som gäller för alla. Kortet gäller även på samtliga Circle K stationer i Sverige, Danmark och Norge.

En gång i månaden skickar vi fakturan för dina inköp med INGO-kortet. Det är både tryggt och säkert. Betala med e-faktura så sparar du tid, betalar enkelt fakturan på resande fot och gör miljön en tjänst. Önskar du pappersfaktura tillkommer en avgift på 25 kronor.

Fr.o.m. 1 september 2020 kommer INGO att höja avgiften på alla pappersfakturor till 35 kr. Den nya avgiften gäller enbart INGO privatkort. Nuvarande avgift gäller t.o.m. 31 augusti 2020. Du kan enkelt undvika avgiften genom att övergå till e-faktura. E-faktura anmäler du dig till via internetbanken, vid frågor kontakta din bank.

 

Image
Ingo Privat

Privatperson

INGO-kort privatperson - Inga årsavgifter - Gäller på INGO och Circle K i Sverige, Danmark och Norge - Kontroll på dina drivmedelskostnader - Faktura en gång i månaden
Image
Ingo Privat

Företag

INGO-kort företag & enskild firma - Inga kortavgifter - Gäller i Sverige, Danmark och Norge - Kontroll på dina drivmedelskostnader - Faktura en gång i månaden