Image
RixFM

INGO är stolt sponsor av RixFM festival!

Häng med oss på kalasturné i sommar!Vi är stolt sponsor av RixFM Festival i sommar! Det är dags att dansa loss till grym musik från Sveriges bästa artister just nu! 
 

Vi kommer att vara plats  inte mindre än 11 festivaler under sommaren och vi ser verkligen fram emot att träffa er där. Du hittar oss i det orangea tältet i eventbyn där vi kommer att ha massor av roliga aktiviteter och tävlingar gång!  
 
Vill du tävla om att vinna VIP-biljetter till festivalerna?
Själva festivalen är gratis, men med VIP-biljetterna får ni sitta närmast scenen och verkligen känna pulsen från artisterna! alla festivaler lottar vi ut VIP-biljetter i vårt tält, till festivalen i Stockholm kan man vinna dem genom att tävla i vårt roliga quiz i INGO-appen som släpps 1/7. 

RixFM Festival är en familjevänlig festival, oavsett ålder är alla välkomna att delta i festligheterna! 


INGO firar 10 år som varumärke och RixFM firar hela 25 år! Detta blir verkligen en fest för historieböckerna! 


packa bilen och häng med en riktig festivalsommar 
 

 

Villkor: För att tävla om VIP-biljetter måste du vara över 18 år. Biljetterna hämtas ut senast klockan 16.30 i eventtältet av vinnaren. Undantag Malmö där biljetterna hämtas senast klockan 15.00. 

Map
Hitta till våra stationer
Arrow down
Kom ännu längre med INGO-appen

Frågor & svar

 • Varför har INGO valt att samarbeta med RIX FM?

  Vi tycker att Rix FM Festival är en perfekt samarbetspartner för oss i sommar. Tillsammans med dem når vi ut till både nya och befintliga kunder på ett roligt och inbjudandet sätt. I år firar vi dessutom 10 år och vad passar inte bättre än att fira det tillsammans med våra kunder på en gratisfestival där Sveriges musikelit uppträder!? 

 • Är ni på plats på alla 12 festivalerna?

  Vi kommer att vara på elva av tolv festivalstopp. Eftersom vi inte har några stationer på den första orten som Rix FM Festival besöker, Luleå, har vi valt att inte aktivera oss där. 

 • Vilka städer besöker festivalen?

  Festivalen börjar 11/7 Luleå, det är enda stoppet som INGO inte deltar på med event. Övriga stopp är: 

  17/7 Umeå 

  23/7 Sundsvall 

  25/7 Karlstad 

  31/7 Karlskrona 

  7/8 Gävle 

  9/8 Kalmar 

  11/8 Malmö 

  14/8 Stockholm 

  16/8 Norrköping 

  18/8 Växjö 

  21/8 Linköping  

  Följ gärna @rixmorronzoo, @rixfm, @rixfmfestival för mer information om Rix FM festival. 

 • Jag vill vinna VIP-biljetter till uppträdandet, hur gör jag då?

  Alla som har ett kort registrerat i INGO-appen och anmäler sig i tältet under dagen har möjlighet att vinna 2 st VIP-biljetter till kvällens uppträdande. Personalen i tältet drar vinnaren runt kl 15 och kontaktar sedan vinnaren via telefon. Det är därför viktigt att du som kund har koll på mobilen. Svarar man inte går turen vidare. 

  Om du besöker Stockholmsfestivalen har du inte möjlighet att vinna i tältet, men du kan tävla om VIP-biljetter i ett Quiz i INGO-appen. Quizet är tillgängligt mellan 1-28 juli. Vinnaren blir kontaktat via e-post under vecka 31 och biljetterna hämtas ut i tältet.  

 • Vad innebär VIP-biljetter?

  Har man en VIP-biljett får man se konserterna från bästa möjliga plats, ibland direkt från scenen. Vi har möjlighet att lotta ut 2 biljetter per event. Minst en person behöver vara över 18 år.  

 • Vad händer i INGOs eventtält?

  I vårt tält i eventbyn kommer besökarna att få möjlighet att tävla om fina priser, ta del av erbjudanden med fria litrar kopplade till INGO-appen och tävla om VIP-biljetter till festivalens uppträdanden. Dessutom får besökarna möjlighet att träffa vår trevliga personal.