Tillbaka

Klicka här för att komma tillbaka till "Jobba hos oss".
Image
Linn
Linn Wahlberg, Manager Marketing

Varför valde du att jobba på INGO?

Jag jobbade tidigare inom ett annat företag i koncernen så för mig kändes det naturligt att ta steget in i INGO och INGOs marknadsavdelning för fem år sedan. Redan innan jag började jobba på INGO hade jag bilden av ett mindre företag i en större koncern med bra arbetsklimat och sammanhållning, och det visade sig stämma.

 

Hur är det jobba på INGO

Roligt, skulle jag vilja säga, för jag har nästan alltid kul på jobbet. Jag och mina kollegor har det bästa jobbet, eftersom vi ständigt arbetar med nya kampanjer och marknadsaktiviteter. Vi är en liten organisation i två länder (Sverige och Danmark) vilket innebär att jag har dagligen dialog med de andra avdelningar och det är enkelt att känna en helhet. Vad jag avser med helhet är att vi tillsammans driver INGO framåt, är INGO och det jag gör syns och gör skillnad. Det motiverar mig i mitt arbete.

 

Vad får dig att gå till jobbet varje dag?

Kul och utmanande arbetsuppgifter, variation i arbetet samt att jag har fantastiska arbetskamrater som gör min dag.  

 

Hur ska man vara för att trivas hos oss?

För att trivas hos INGO så tror jag att man behöver vara en person som är van att hugga i, ta eget ansvar och jobba tillsammans med andra.

 

Hur skulle du beskriva kulturen?

Jag skulle beskriva INGO kulturen som väldigt varm och inkluderande. Som anställd hos INGO får man komma till tals oavsett vilken position man har i företaget, vilket jag tyckte var häftigt när jag var ny och nu ser som en självklarhet.

 

Hur har du utvecklats under din tid på INGO?

Jag tycker verkligen att företaget har sett mig, gett mig ansvar för större projekt och låtit mig utvecklas. Jag började som Specialist Marketing på marknadsavdelningen och har varit med och byggt upp INGO varumärket. Vidare blev jag kategoriansvarig för vår nya biltvättskategori INGO CARWASH och fick utveckla den och idag är jag Marketing Manager på INGO. Känner jag behov av vidare utbildning i form av tex kurser finns alla möjligheter för mig att få det.