Image
INGO <3 FIRST CAMP

Sommar, sol och bilsemester. Vem längtar inte?


Vi är glada över att ha inlett ett samarbete med Skandinaviens största campingkedja, First Camp. Du som har INGO-appen eller är medlem i First Camp club kommer också få ta det av riktade erbjudande på den danska, svenska och norska marknaden.  

Du som laddat ner INGO-appen får nu ett supererbjudande, 20% lägre pris, på First Camps destinationer i Sverige, Danmark och Norge.*  Upplev allt från citynära idyller till större destinationer med brett aktivitetsutbud, barnklubb och pooläventyr. Säkra semestern i stuga eller på camping - eller varför inte testa glamping?  

Boka din campingupplevelse här: www.firstcamp.se.  

För att du som har INGO-appen ska få ta del av rabatten anger du bokningskoden i mailutskicket om samarbetet, har du precis laddat ned INGO-appen får du bokningskoden i ditt välkomstmail.

Med vår app kan du dessutom spela roliga spel med chans att vinna fria liter, få koll på din bränsleförbrukning och enklare hitta till någon av våra stationer. Ladda ned INGO-appen här 

Med INGO kommer du längre för pengarna i sommar! 


*20% rabatt på all logi, campingtomter, stugor, hotell och tält/glamping. Bokning ska göras online på www.firstcamp.se. Erbjudandet gäller fram till 31/12 2024 med undantag för vecka 28 till och med vecka 31. Erbjudandet gäller endast ny- och förbokningar, i mån av plats på kedjans alla svenska, danska och norska campingar. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller ej företagsboenden eller säsongsgäster. 

Så här fixar du appen

  • Hämta INGO-appen på Google Play eller App Store.
  • Skapa en profil i appen och glöm inte att lägga till valfritt betalkort.

Frågor & svar