Tillbaka

Klicka här för att komma tillbaka till "Jobba hos oss".

Varför valde du att jobba på INGO?

Jag valde att börja arbeta på INGO för att jag blev erbjuden den förhållandevis sällsynta möjligheten att få vara verksam inom ett av världens största bolag där INGO samtidigt har en entreprenöriell (ja, det är ett ord) anda med högt i tak. Utöver det kan INGO erbjuda tjänster som speglar mina intressen och utbildningsbakgrund väldigt väl.

 

Hur är det jobba på INGO

Det blir mycket vad man själv gör det till. Även fast man har en tydlig roll så har man också fria tyglar att själv få påverka den rollen. Det är något som jag tycker bidrar till en ökad arbetsglädje. Man jobbar även nära inpå varandra på INGO vilket gör att man lär sig mycket på kort tid då många har stor erfarenhet från branschen.   

 

Vad får dig att gå till jobbet varje dag?

Att man tydligt och i närtid ser att det man gör har en inverkan på företaget, marknaden och våra kunder. Det är sällan man måste vänta läge innan man ser effekt av sitt arbete.

 

Hur ska man vara för att trivas hos oss?

Jag menar att man måste tycka om att jobba nära inpå andra, vara trygg med förändring och gilla att både arbeta högt och lågt. Detta går ihop lite med svaret på första frågan: Ibland är det ”S&P 500” och ibland är det familjeföretag.

 

Hur skulle du beskriva kulturen?
Det där med högt i tak är en klyscha, men det gör den inte mindre sann. INGOs varumäke speglar ”carefree”, och det tycker jag även passar in i vår arbetskultur. Det är lättsamt, familjärt och professionellt.

 

Hur har du utvecklats under din tid på INGO?
Har utvecklats mycket. Under mina tre år inom organisationen har jag haft flera olika roller och är med på både stationer, styrelserum och i utlandet. Utöver sakunskap så är nog självförtroendet för att implementera egna idéer det som jag utvecklat mest, och det är till stor del på grund av att INGO har haft förtroende för mig.